ECG Translations – Birou Traduceri Autorizate a luat fiinţă în toamna anului 2008 ca şi răspuns la cererea mărită de servicii de translaţie şi traducere din zona Sibiului, fostă Capitală Culturală Europeană în anul 2007, care a atras în ultimii ani importante investiţii străine.

Iniţiativa unui grup de traducători şi translatori din mai multe limbi străine de circulaţie internaţională, dintre care cele mai importante fiind Germana, Engleza, Franceza, Italiana şi Spaniola, se reuneşte sub acest nume (Expert Consulting Group – Birou de Traduceri Autorizate), care pe viitor şi-a propus o penetrare rapidă a zonei de centru a ţării prin deschiderea de noi puncte de lucru.

Traducătorii noştri autorizaţi de Ministerul Justiţiei au realizat de-a lungul timpului un mare număr de proiecte de traduceri şi translaţie în varii domenii. Pentru limbile mai puţin uzitate, pentru care însă există solicitări, avem colaborări cu traducători externi.

Aria de competenţe a biroului nostru acoperă atât textele scurte ce presupun realizarea unei traduceri în 30 de minute, cât şi proiecte mari, având ca termen de predare câteva luni.

Câteodată rapiditatea traducerii a fost mai importantă decât asigurarea calităţii, şi altă dată, din cauza consecinţelor juridice mari, nu s-a permis în traducere nici un fel de greşeală.

La cerere şi cu acceptul clienţilor noştri, putem oferi referinţe, pentru proiecte specifice.

Valorile noastre

„Succesul Dumneavoastră ne duce mai departe“ – este abordarea pe care o păstrăm și întreținem. Aceasta reprezintă baza pentru o relație bazată pe încredere cu clienții noștri. Tratăm cât se poate de serios toate angajamentele asumate și ne implicăm cu pasiune și angajament total. Colaborarea cu clienții noștri tratată ca și parteneriat, reprezintă piatra de temelie a succesului comun.