Financiar

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

În fiecare zi se deschid noi oportunități financiare în străinătate. Prin urmare, persoanele care cunosc mai multe limbi străine au devenit clienți frecvenți pentru băncile și organizațiile financiare care doresc să își extindă amprenta globală. Companiile, desigur, au nevoie de traduceri financiare ale serviciilor lor pentru a ajunge la toți potențialii clienți.

În timp ce finanțele, tehnologia financiară (fintech) și industriile bancare sunt mai globale și mai interconectate ca niciodată, acestea se confruntă, de asemenea, cu o supraveghere sporită a reglementărilor și cu noi cerințe de prezentare a informațiilor în mai multe limbi. În plus, trebuie menținute cele mai înalte niveluri de securitate și confidențialitate în timpul manipulării datelor. Astfel, traducerile financiare și traducerile de afaceri trebuie să fie realizate pentru a respecta legile și reglementările locale.

În același timp, informațiile fiabile și actualizate pot reprezenta un avantaj pentru companiile care le achiziționează primele, astfel încât rapiditatea este cheia succesului.
Noi, Expert Translations, înțelegem toate aceste aspecte critice și am creat procese interne pentru a ne asigura că oferim calitatea optimă pentru anumite subiecte/domenii. Lucrăm împreună cu clienții noștri la elaborarea unor instrucțiuni și glosare adecvate, care să fie folosite ca linii directoare clare. În plus, formăm echipe dedicate, care să le înțeleagă și să pună la dispoziția clienților traduceri de cea mai bună calitate.

Sectoarele pe care le acoperim:
– Finanțe pentru companii
– Managementul investițiilor
– Capital de risc
– Bănci comerciale
– Investiții de capital
– Managementul patrimoniului
– Capital privat

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin