Marketing

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

Intrarea pe noi piețe implică multe obstacole, dintre care unele sunt vizibile și previzibile, iar altele nu. Trebuie înțeles în profunzime modul de viață și comunicarea locală pentru a transmite mesajul potrivit publicului.

Dacă activați pentru o agenție de marketing sau o firmă de consultanță, trebuie să știți că marketingul, traducerea și localizarea sunt strâns legate între ele. Dacă doriți să atingeți scopul propus, veți avea nevoie de partenerul potrivit pentru această sarcină, cineva care să se ocupe de toate aspectele proiectului, precum și de toate trăsăturile culturale foarte particulare, chiar vitale. Este mai mult decât o simplă traducere; este nevoie să folosim limba/dialectul potrivit pentru locația potrivită, precum și tonul adecvat, pentru a transmite mesajul către persoanele potrivite.

Rețeaua noastră vastă de traducători locali și sistemul nostru unic de gestionare a proiectelor garantează rezultate excelente și o complexitate minimă pentru dumneavoastră.

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin