Medical

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

Traducerile medicale necesită o precizie și acuratețe de 100%, deoarece viețile pot depinde literalmente de sensul exact al unui cuvânt.

Pentru traducerile farmaceutice, lizibilitatea este aproape la fel de crucială ca și acuratețea, întrucât indicațiile trebuie să fie clare, simple și ușoare pentru a asigura înțelegerea informațiilor de către pacienți. Dacă un pacient nu înțelege instrucțiunile pentru medicamentul său, este posibil să nu poată obține un rezultatul adecvat. Acest lucru este valabil și pentru dispozitivele și aparatele medicale.

Nu mai este nevoie să spunem că, atunci când vine vorba de traduceri medicale, este nevoie de un birou de traduceri specializat în acest domeniu si care folosește traducători medicali autorizați. Deoarece în sectorul medical există o politică de zero erori, este nevoie de un partener cu resursele și experiența necesară pentru a-i încredința această sarcină.

Noi, Expert Translations, ne alegem experții atunci când traducem informații importante, documentații etc. pentru industria medicală și farmaceutică. Suntem conștienți de sensibilitatea și importanța unei traduceri clare și profesionale pentru sectorul medical și ne străduim întotdeauna să facem tot ce ne stă în putință mai bine.

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin