ECG Recruitment & HR Services oferă societăţilor, autorităţilor şi persoanelor private servicii profesioniste de recrutare de personal și de resurse umane, în toate domeniile posibile. Oferta noastră de servicii se poate caracteriza precum urmează:

Servicii personalizate.

ECG Recruitment & HR Services lucrează exclusiv cu personal calificat.

De încredere şi la timp

ECG Recruitment & HR Services respectă termenele. Când am stabilit un termen de prelucrare a solicitării, puteți fi siguri că vom avea soluția pentru DVS înainte de termenul stabilit.

Simplu

Procedura de lucru: Dvs. ne transmiteți o solicitare pe fax (+40-269-22.40.88) sau pe adresa noastră de e-mail: office@expert-recruitment.ro.

Noi vă transmitem cât se poate de repede oferta noastră. După ce aţi acceptat oferta, noi ne vom ocupa ca solicitarea Dvs. să fie procesată în cel mai scurt timp, informându-vă telefonic sau prin e-mail de stadiul perlucrării acesteia și variantele. Factura va cuprinde detalii despre comanda Dvs. Nici că se poate mai simplu!

Avantajos

ECG Recruitment & HR Services îşi calculează preţurile corect şi nu se teme de relaţia/comparaţia preţ-calitate.

În cazul clienţilor cu care am încheiat un contract de prestări servicii, plata se poate face lunar, nu la fiecare solicitare sau comandă, cu un termen de plată stabilit de comun acord.

Doriţi şi alte informaţii?

Apelaţi-ne. Stăm cu plăcere la dispoziţia Dvs. pentru orice informații și clarificări suplimentare.