Tehnic

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

Traducerea tehnică reprezintă traducerea diferitelor texte din diverse domenii tehnice, cum ar fi manualele de utilizare, descrierile de produse, instrucțiunile de siguranță și manualele de întreținere.

Alegerea celei mai bune soluții pentru traducerea textelor dumneavoastră tehnice necesită o bună înțelegere a modului în care acestea vor fi utilizate și a persoanelor care le vor citi. Prin urmare, noi, EXPERT TRANSLATIONS, adresăm întotdeauna întrebări amănunțite pentru a determina care este cel mai bun traducător pentru această sarcină și care este fluxul de lucru optim pentru textul dumneavoastră.

În cele din urmă, un traducător tehnic specializat în domeniu traduce și revizuiește textul finit, iar un alt traducător specializat în texte tehnice asigură o revizie suplimentară a textului.

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin