Termeni și condiții

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu următorii Termeni și condiții și cu alte legi aplicabile. Dacă nu sunteți de acord să vă conformați acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu continuați utilizarea acestui site.

Toate informațiile și materialele furnizate pe acest site sunt oferite exclusiv în scop ilustrativ. Ele nu au ca scop și nu constituie nicio relație de afaceri, contractuală sau de angajare cu Expert Translations.

Toate informațiile, conținutul, textele, imaginile, codurile, fotografiile și elementele grafice sunt proprietatea Expert Translations și nu pot fi copiate, reproduse, republicate, postate, transmise sau distribuite în niciun fel fără consimțământul nostru expres, prealabil și în scris.

Toate mărcile  comerciale utilizate sau la care se face referire în acest site sunt proprietatea titularilor lor respectivi.

Link-urile de pe acest site pot conduce la servicii sau site-uri externe care nu sunt operate de Expert Translations. Nu se acordă nicio garanție cu privire la astfel de alte servicii sau site-uri și Expert Translations nu își asumă nicio responsabilitate pentru astfel de site-uri sau servicii. Un link către un alt site sau serviciu nu reprezintă o aprobare a acelui site sau serviciu.

Orice utilizare a informațiilor furnizate pe acest site, sau pe orice site sau serviciu legat de acest site, se face pe propriul risc.

Acest site este furnizat așa cum este, iar Expert Translations își declină în mod expres toată răspunderea de orice fel, fie expresă sau implicită, inclusiv răspunderea de vandabilitate și de adecvare la un anumit scop.

În nici un caz Expert Translations, sau oricare dintre angajații sau contractanții săi, nu va fi răspunzător pentru orice daune în legătură cu informațiile sau materialele de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la daune reale, indirecte, directe, exemplare, accidentale, indirecte, punitive sau speciale.

 

Toate drepturile rezervate!