TRADUCERI

Traduceri autorizate sau legalizate, în și din peste 40 de limbi străine.

ECG Translations oferă servicii profesionale complete de traduceri autorizate sau legalizate, în și din peste de 40 de limbi străine.

Acoperim o gamă largă de tipuri de documente, inclusiv documentele tehnice, juridice, financiare, medicale, de marketing sau diverse certificate. Fiecare proiect nou include un proces de asigurare a calității structurat pe mai multe niveluri, prin utilizarea celor mai noi instrumente de memorii de traducere în vederea păstrării coerenței în toate documentele. Pentru a garanta calitatea și acuratețea traducerilor, implicăm doar experți atestați  pentru traducerile documentelor, permițându-ne să vă oferi în mod constant cu traduceri a îndeplinit sau să depășească nivelul textului sursă.

Traduceri tehnice
Material de traducere necesită o atenție riguroasă la detalii și acest lucru este chiar mai relevant atunci când este vorba de materiale tehnice. ECG Translations oferă cea mai bună expertiza în domeniu atunci când vine vorba de traduceri tehnice, adresându-se unei rețele vaste de traducători tehnici, cu o vastă și variată experiență în peste 40 de limbi străine.

ECG Translations - Technical translations
ECG Translations - Legal translations

Traduceri juridice
Punem la dispoziție traduceri juridice și servicii de interpretariat unora dintre cele mai renumite societăți de avocatura și instituții juridice din Sibiu sau la nivel național. Serviciile noastre acoperă domeniile de drept comercial, penal, dreptul familiei sau alte domenii de nișă cum ar fi spre exemplu dreptul mediului. În completarea serviciilor noastre de traduceri juridice, toți lingviștii noștri sunt vorbitori nativi.

Traduceri financiare
Furnizăm servicii de traduceri financiare corecte și de încredere; calitatea înaltă a traducerilor realizate de noi este garantată prin colaborarea cu cei mai buni lingviștilor din acest sector. Pentru că înțelegem că industria financiară este foarte diferită, una din priorități este atribuirea acestor traduceri financiare traducătorilor specializați și experimentați.

ECG Translations - Financial translations
ECG Translations - Marketing translations

Traduceri de marketing
Când vine vorba despre traduceri de marketing, nu este importantă doar traducerea textului în limba țintă, ci transmiterea corectă a mesajului de marketing. Traducerea de marketing este considerată adesea o „transcreație” în domeniul traducerilor, ceea ce înseamnă că traducătorul dezvoltă un nou mesaj de marketing în limba țintă.

Traduceri medicale
Pentru efectuarea traducerilor medicale sunt necesare cunoștințe specializate. Echipa noastră de experți în traduceri și interpretariat cu specific medical dispun de competențele, experiența și pregătirea necesară celor mai exigente cerințe de traducere. Unii dintre aceștia chiar dispun de pregătire în domeniul medical și toți de cel puțin doi ani experiență de traducere sau interpretariat atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

ECG Translations - Medical translations
ECG Translations - Website translations

Traduceri de site-uri
Localizarea site-ul dvs. este o modalitate eficientă de a ajunge la noi segmente de public și de a optimiza perspectivele afacerii Dvs. Vă putem oferi servicii de traducere de înaltă calitate pentru site-ul companiei Dvs., ajutându-vă să comunicați în mod eficient și cu acuratețe în piețele emergente și în noi segmente de public, asigurându-vă obținerea unui avantaj competitiv.

Traduceri comerciale
Traducerile comerciale sau traducerile profesionale de business se referă la orice fel de document care este utilizat în lumea afacerilor, cum ar fi corespondența, conturile societății, documentele de licitație, rapoarte etc. Traducerile comerciale necesită traducători specializați cu cunoștințe ale terminologiei utilizate în lumea afacerilor.

ECG Translations - Commercial translations
TRADUCERI LEGALIZATE
Aveți nevoie de traduceri autorizate sau legalizate? Descoperiți posibilitățile!

Traduceri autorizate
Traducerile autorizate necesită certificarea traducătorului, care confirmă că a efectuat traducerea și corect și complet.

Apostila
Apostilarea traducerilor se realizează de obicei pentru prezentarea documentelor în străinătate. Aceasta procedura este aceeași ca pentru o traducere legalizata notarial, cu toate acestea o traducere apostilată necesită transmiterea documentului la Tribunal sau la Camera Notarilor Publici pentru validare. Această traducere este valabilă pentru toate țările care recunosc Convenția de la Haga.

Traduceri legalizate
Traducerile legalizate sunt solicitate de către autoritățile guvernamentale sau de alte instituții publice. ECG Translations vă poate pune la dispoziție traduceri legalizate notarial. Această procedură implică ca un coleg să se deplaseze la un birou notarial pentru a semna și ștampila traducerea în fața notarului.”