DE CE ECG?

CALITATE GARANTATĂ

Serviciile noastre de traduceri vă asigură o acuratețe de 100% și o respectare perfectă nu doar a textului, ci și a formatării documentelor. Acest standard înalt de calitate este menținut prin colaborare exclusivă cu traducatori autorizati, profesioniști, vorbitori nativi, precum și printr-un proces riguros de verificare a fiecărei traduceri.

RAPIDITATE

Asigurăm o traducere rapidă a documentelor dumneavoastră, colaborând doar cu traducători experimentați și optimizând cât mai mult procesul de traducere. Un traducător profesionist traduce, în medie, 200 cuvinte/oră, respectiv 1800 cuvinte/zi. Acolo unde termenul-limită o impune, proiectele se pot distribui între mai mulți traducători, menținând un standard înalt de calitate.

PESTE 40 DE LIMBI

Experții noștri traduc din peste 40 de limbi, iar serviciile noastre cuprind mai mult de 50 de perechi limbă sursă – limbă de traducere. Toate acestea acoperă peste 95% dintre limbile vorbite de utilizatorii de Internet din întreaga lume.

PESTE 200 DE TRADUCĂTORI

Colaborăm cu o rețea de peste 200 de traducatori autorizati, vorbitori nativi a peste 40 de limbi, care asigură cea mai bună calitate a serviciilor de traducere și interpretariat.

CONFIDENȚIALITATE

Siguranța informațiilor clienților reprezintă un punct-cheie al activității și al viziunii noastre. Urmăm politici stricte și suntem fericiți să semnăm acorduri de confidențialitate, atunci când ni se solicită. Experiența de lucru cu proiecte de o înaltă confidențialitate ne-a ajutat să introducem proceduri și măsuri care să îmbunățească siguranța informațiilor încredințate.