Traduceri

Traduceri de calitate

O traducere de calitate profesională reprezintă cheia succesului atunci când trebuie să transmiteți mesajul dumneavoastră în alte limbi.

Noi, cei de la Expert Translations, de peste 20 de ani ajutăm clienți din diverse industrii cu traduceri profesionale pentru diverse texte, de la cele tehnice și juridice până la texte inovatoare de marketing.

PASUL 1​
REZUMARE & COTAȚIE

Începem prin a vă asculta nevoile și a discuta în detaliu solicitarea dumneavoastră. Veți primi apoi o ofertă clară, detaliată, care include prețul și termenul de predare. Acestea sunt influențate de tipul de traducere solicitată: autorizată sau legalizată, de volumul de traducer, de domeniul și nu în ultimul rând de relația de limbă

PASUL 2
TRADUCERE

În funcție de natura proiectului, această fază include traducerea, localizarea, corectura, DTP (aranjare în pagină astfel încât să se mențină imaginea documentului sursă) și, eventual, alte servicii, efectuate de specialiști sau experți calificați în domeniul lingvistic sau juridic.

ETAPA 3​
ASIGURAREA CALITĂȚII

Toate proiectele noastre sunt asigurate din punct de vedere al calității pentru a ne asigura că documentul corespunde așteptărilor dumneavoastră. Acest lucru implică corectura și, de asemenea, o verificare efectuată de un expert lingvistic sau de managerul de proiect.

PASUL 4​
MONITORIZARE

Vă vom contacta după predare pentru a vedea dacă proiectul finalizat a corespuns așteptărilor dumneavoastră. Ne bazăm pe feedback-ul dumneavoastră în eforturile noastre de a ne îmbunătăți constant și de a depăși așteptările clienților noștri.

Domenii de competență

SEO

Website

Marketing

Tehnic

Medical

Juridic

Business si financiar

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin