Website

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

Traducerea site-urilor constă în traducerea conținutului site-ului dumneavoastră, care reprezintă cartea de vizită online a companiei pe care o reprezentați. Aceste texte ar trebui să reflecte brandul dumneavoastră și să fie bine scrise și convingătoare, fiind în același timp optimizate pentru motoarele de căutare, indiferent de limbă.
Prin traducerea site-ul, deschideți calea spre succesul global al afacerii dumneavoastră. Clienții sunt mult mai predispuși să cumpere un produs sau un serviciu online atunci când site-ul este în limba lor maternă.

Expert Translations oferă traduceri profesionale ale textelor site-ului dumneavoastră, astfel încât să puteți crește traficul și conversiile pe site, ceea ce, la rândul său, poate genera creșterea vânzărilor.
Limbile în care este tradus site-ul dumneavoastră se orientează după strategia dumneavoastră de afaceri.
Expert Translations oferă traduceri de site-uri în toate limbile și concepem o soluție adaptată la nevoile dumneavoastră, ceea ce face ca traducerea textelor dumneavoastră să fie rapidă și ușoară.

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin