SEO

Punctele noastre forte

+20 ani de experiență

+1000 profesioniști în domeniul limbilor străine

+40 perechi de limbi străine

+5000 clienți mulțumiți

+2 miliarde cuvinte traduse

Ultima generație de traduceri automatizate, neurale

Traduceri personalizate

Dacă scopul traducerii site-ului dvs. în alte limbi este de a converti potențiali clienți în clienți, de a atrage noi clienți și de a crea mai multe venituri pentru afacerea dumneavoastră, ar trebui să includeți și aspectele legate de SEO în procesul de traducere. Traducătorii noștri și experții în SEO sunt gata să vă asiste în creșterea vizibilității companiei dumneavoastră pe piețele locale.

Traducerea textelor SEO implică traducerea textelor site-ului dumneavoastră web pentru a optimiza vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare locale. Aceasta include utilizarea unor cuvinte-cheie specifice care sunt folosite și poziționate strategic în texte.

TRADUCEREA CUVINTELOR CHEIE și ANALIZA CUVINTELOR CHEIE înseamnă că specialiștii noștri calificați în domeniul lingvistic nu numai că traduc cuvintele cheie în limbile țintă, dar efectuează și o analiză a cuvintelor cheie din listele traduse și le adaptează după cum este necesar.

Andreea Marinescu

Oral Healthcare Marketing Director CEE-Region – GSK Consumer Healthcare

Am lucrat cu Expert Translations pe proiecte specifice pentru care era nevoie de un răspuns și de o acțiune rapidă. Au fost singura agenție de traduceri care a acceptat provocarea și, chiar și luând în considerare timpul scurt, au pus la dispoziție o traducere foarte bună. Expert Translations este un partener profesional puternic care reușește întotdeauna să ofere o calitate excelentă a traducerilor solicitate. Îi recomand pentru eficiența și capacitatea ridicată de a înțelege nevoile clienților.

Adrian OROS

Director Executiv  CON-A

Expert Translations a oferit traduceri excepționale companiei noastre. Vă mulțumim pentru eforturile depuse în vederea respectării programului nostru ambițios. Acest lucru ne ajută enorm.

Alex Radu

Manager General  Geiger

Expert Translations oferă flexibilitate, profesioniști calificați, predări la timp și traduceri de calitate! Parteneri de excepție.

Mihai Nicoleta

Project Manager ARTmania

Servicii excelente, promptitudine și profesionalism. O echipă pe care ne putem baza!

Partenerii noștri

Arată mai mult

Arată mai puțin